STØT OS

Tag del i vores aktive netværk

Hydrocephalus Foreningen tilbyder følgende typer medlemskab:

Enkeltperson (personligt berørt) 150 kr. pr. år
Familie (en person i husstanden er berørt) 250 kr. pr. år
Støttemedlem (jeg/vi støtter en vi holder af) valgfrit beløb, min. 100 kr. pr. år
Virksomhed/organisation (vi støtter hydrocephalussagen) valgfrit beløb, min. 600 kr. pr. år

Har du eller dit barn hydrocephalus giver et medlemskab af foreningen bl.a. adgang til vores fantastiske medlemsforum på Facebook. En lukket Facebook gruppe, hvor medlemmerne deler de glæder og udfordringer, der følger livet med hydrocephalus.

Du kan også støtte foreningen uden at være medlem

MobilePay 53 81 80 01

Reg.: 1551 Konto.: 11009271

2 gode grunde til at forske i hydrocephalus

Professor ved Rigshospitalet Marianne Juhler forklarer.

Hydrocephalus er en af de ældst kendte medfødte misdannelser. Hippokrates beskrev sygdommen allerede for 2500 år siden.

Det er ligeledes den hyppigst forekommende medfødte misdannelse. Omkring 50 børn får diagnosen i Danmark hvert år. Dertil kommer de 350 mennesker, hvor sygdommen først tilstøder i voksenalderen (typisk ved 50-70 års alderen).

Man kan blot holde symptomerne i ave.
Der findes ingen kur – man bliver aldrig rask.
Det kan forskningen lave om på. Se med her: