GODE NYHEDER

Vi har fået over 200.000 kr i fondsmidler

I foråret 2016 startede Agnete og Klaus Dal Thomsen et flot arbejde med at søge fondsmidler til både hydrocepulus forskning og fondsmidler til vores lille foreningen.

Agnete og Klaus ønskede at være med til at gøre en forskel. De er begge bedsteforældre til Malou på 12 år, som har haft hydrocepulus næsten fra fødslen af. De har oplevet på sidelinjen, hvordan de indtil videre 14 operationer har påvirker Malou og resten af familien.

Da de begge tidligere har erfaringer med forskerverdenen gik de systematisk i gang med at søge over 100 fonde. De har allerede nu skaffet 150.000 kr til hydrocepulus forskning som tildeles hospitalet og 60.000 kr til vores forening.

Det kan hjælpe os med at komme tættere på vores målsætning om at gøre livet nemmere for hydrocepulus patienter og de pårørende.
Så vær med til at støtte os – hver en krone tæller…

Du kan støtte os her

2 kommentare
  1. Majken Christensen
    Majken Christensen says:

Det er jo helt fantastisk at læse og jeg bliver helt rørt over den indsats, tak til Agnete og Klaus

Svar

Deltag i diskussionen
Skriv dit bidrag herunder!